Halmstadia

Vedin tänään ihan perus treenipäivän ja tein viimisetki varaukset karsintoja varten. Karsinnat pelataan siis Marokossa joulukuussa ja sitä ennen pelaan vielä 4 kisaa. Piti pelata vaan Nordea Tour Final ens viikolla, mutta LETASille tuli lisää kisoja ja karsintoja aatellen on paras pelata ne, että kisatuntuma säilyy. Ja paineen alla ainaki mie opin parhaiten. Karsinnat on 2 osaset: eka 4 pv ja cut, sen jälkeen 4pv ja cut + 1pv. 30 parasta saa kortin ja mukana on varmaanki n. 300 pelaajaa. Miehillä karsinnat on menossa nyt ja pelkästään ekaa vaihetta pelataan monessa eri paikassa.. Suomalaisittain näyttää ihan hyvältä tällä hetkellä: http://www.europeantour.com/europeantour/qualifying/season=2012/tournamentid=2012984/leaderboard/index.html .

Täällä on ihan hirveät säät. Ranskassaki sää oli heikkoa, mutta oli se parempaa ku tää; 12C + 10m/s tuuli + sadekuuroja. No tuleepahan vietettyä enemmän aikaa salilla. Parin viikon päästä pääsee sitte Azoreille, mutta en elättele toiveita sään suhteen. Ranskaanhan pakkasin yhet pelihousut, 2 golfhametta ja 2 shortsit. Olihan ennuste kuitenki 22C-26C ja aurinkoa joka päivälle. Heitto oli vain n. 10 -15C yläkanttiin ja jouduin pelaamaan samoissa housuissa 4pv! Viimisenä päivänä laitoin shortsit ja uskoin lujaa, että päivästä tulee lämmin.

Joni on mukana All Star-laget 2012 äänestyksessä, mistä parhaat pääsee pelaan Luleåta (Ruotsin korkeimman tason joukkuetta) vastaan tässä joskus syksyn aikana. Käykäähän laittaan ääniä =) http://norrhockey.se/Allstar

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*