Häät ja hyväntekeväisyyttä

Häät ja hyväntekeväisyyttä

 

 Golfareilla on tapana missata aina kaikki häät, koska niitä pidetään lähinnä kesäsin, jolloin meillä on kilpailukausi vilkkaimmillaan. Oon viimeks ollu häissä alla 10-vuotiaana enkä muista niistä mitään. En ollut todistamassa Härkösen Sohvin naimisiin menoa 2 viikkoa sitten, mutta vähän lohdutusta toi kuitenkin, kun viikkoa myöhemmin pääsin ruotsalaisten tuttujen häihin. Pari tapasi netissä viime vuoden kesäkuussa, muuttivat yhteen elokuussa ja saivat pienen tytön huhtikuussa. Snabba puckar, niinku nämä ruotsalaiset sanoo, mutta Fredrik ja Angela sopii hyvin toisilleen.

 Maanantaina pelasin hyväntekeväisyystapahtumassa Göteborgissa. Keräsimme rahaa Drottning Silvias barn- och ungdomsjukhusetille. Jokaisessa ryhmässä oli kolme amatööriä, yksi julkkis ja yksi golfammattilainen. Ikävä kyllä nämä ruotsalaiset julkkikset ei oo mulle niin tuttuja, enkä tunnistanut montaakaan. Mukana oli myös paljon entisiä urheilijoita ja kovia goflareita. Mm. Helen Alfredsson, Kent Nilsson, Thomas Björn, Johan Edfors, Catrin Nilsmark ja prinsessa Birgitta pelasivat. Sain kaverit nauramaan, kun kysyin yhdeltä vieressä istuvalta mitä hän tekee työkseen.. ”Oon näyttelijä” sain vastaukseksi.. Taisin vastata aika nopeasti, että ”Ai sori, oon suomalainen”.

Itse pelasin Erik Segerstedtin kanssa, joka tuli julkisuuteen Idolsista ja on nykyään poikabändin jäsen. Erikiä oli kentällä seuraamassa teinityttöjä, jotka olivat sen vuoksi ottaneet (omaa) lomaa koulusta. Niin söpöä. Illallisen jälkeen Erik ja pari muuta kisassa mukana ollutta muusikkoa tarttui mikkiin ja lauloi niin mielettömän hyvin!!

Saimme päivän aikana kasaan 2 200 000 miljoonaa kruunua. Viimeiset 500 000kr kerättiin huutokaupalla, joka pidettiin illallisella. Kaupaksi kävi mm. 4 lippua Ryder Cupiin, Adam Scottin driveri, Erik Karlssonin ja Alexander Ovechkinin pelipaidat, Henrik Stensonin putteri ja Charlotte Kallan hiihtolasit. Scott, Karsson, Sternson ja Kalla olivat jopa lähettäneet iltaa varten videotervehdykset.

 Siitä jatkettiin sitten matkaa tänne Onsjön LETaccessiin, missä ensimmäinen päivä on ollut vähän kaoottinen kauhean vesisateen vuoksi. Ensin pelaamaan 8.50, sitten viiden reiän jälkeen takaisin klubille ja loput reiät 14.40.. Ja sanoinko jo, että täällä on kauhea vesisade? Joo, täällä on kauhea vesisade. Neljäs kisa mulle putkeen niin, että lähtöaikoja siirretään sään vuoks..

 

Sain pari päivää sitten tietää, että pääsin Ruotsin Eurooppa Tourin kisaan! Happy =)

 

Blogi häätjahyvä blogi häätjahyvä1  blogi häätjahyvä2  blogi häätjahyvä3

 

 

Puss o Kram

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*