Frutti di mare!

Tiiättekö sen tunteen? Kun ilma on aurinkoinen ja tyyni, check. Mieli on hyvä eikä mikään häiritte, check. Pallo makaa ruoholla mukavasti, check. Matka lipulle on just sopiva ja maila tuntuu hyvältä kädessä, check, check. Maila asettuu nätisti pallon viereen, viiminen vilkasu kohteeseen ja maila lähtee nätisti bäcksvingiin,check,check,check. Sitten… Ihan puskista, ilman että sille on antanu pienintäkää ajatusta, sieltä SE tulee. S-o-k-e-t-t-i. Niin ku joku joskus sano, soketti ei tuu yksin, ne tulee laumoissa — ja joo, se on tarttuvaa. Oon lyöny soketteja nyt kuukauden verran joka päivä. Se ensimmäinen tulee kuitenkin aina puskista, mutta sitä seuraa sitten oikeen sokettisuma. Maajoukkueleirillä Afrikassa pojat nimes mut Linda ”soketti” Henrikssoniks ja Linda ”sorjonen” Henrikssoniks. Ainoo mikä mua lohuttaa, on se, että tää on tosiaan tarttuvaa. Niklas ja Pontus löi yhet tiukassa paikassa parkolmosella (samalla väylällä, peräkkäin) ja Joniki näytti osaamistaan ku chippas soketin suoraan Niklaksen bägiin ja avonaisesta taskusta sisään. Soketin, eli siis tän 45astetta väärään suuntaan lähtevän lyönnin jälkeen kaikilla on aina tapana katella nolona ympärilleen tyyliin ”näkiköhän joku?”, samaan tyyliin siis ku sillon, ku on talvella liukastunu yleisellä paikalla.. Ja kyllä, kaikki kääntyy kattomaan, että kuka alottelija täällä on huitomassa. Ikävä myöntää, että mulle se on niin normaalia, että en enään edes punastu vaan lyön toisen heti perään. Vahingossa.

Niklas ja Pontus lähti kotiin, mutta vielä ois yks kiusankappale täällä jäljellä. Kämppä tuntuu aika tyhjältä. Pientä vahinkoa se tietenki sai aikaan ku 4 ihmistä pienessä tilassa.. Mm. 2 rikkoontunutta lautasta, 2 pilalle mennyttä tuolinpäällistä (kolmannelle kaatu onneks vaan limsaa ja toivon, että se ois vielä pelastettavissa) ja yhet rikkinäiset legginssit (ku pojat oli kadeja ku mulla oli pyörä ja niillä ei, ni ne kaato mut kumoon..). Muuten kaikki meni ihan kivasti. Asuntoki oli ihan hyvässä kunnossa ku tiskauksista, roskien viemisistä, imuroinnista jne. pelattiin iltasin ristiseiskaa.. Ai niin no kyllä mulla kerran leikkas poikien kans kii, ni kaadoin niien kenkiin Påsk Mustia eli siis sellasta kokiksen tyylistä pääsiäisjuomaa..

Mmmmutta par3-kenttää siis pelaileen kunnes kesägreenit täällä Halmstadissa aukeaa. Se parkolmonen on 12 reikää ja jos sen pelaa -7, saa iPad2!! En oo kyllä ollu vielä lähelläkää sitä.. Holari oli kyllä niin lähellä, että pelikaveriki huudahti ”FRUTTI DI MARE!!”, jolle nauroin niin etten ees tienny minne pallo pääty. Ja pelikamu luuli antaneensa kovasti kehuja.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*