Florida!

Oon nyt ollu tällä sunnuntaista asti. Viime viikolla käytiin pelaamassa tosiaan mutka Valenciassa. Työstän koko ajan uutta tekniikkaa. Uusia tekniikka-ajatuksia en ota kesken kisaviikon, mutta treenaan aiempia juttuja. Espanjassa treenasin samalla ajatuksella, ku Kreetalla, missä löin tosi hyvin. Olin kuitenki alkanu ”yli tekemään” sitä ja hädin tuskin osuin palloon.. Siinä aika nopeesti sitten kadottaa itseluottamuksen ku palloon ei saa minkäänlaista kontaktia.. No muutin svingiä vähän takasin ja lyönti kulkee taas hyvin.

Ollaan treenattu Ritz-Carltonissa joka päivä paitsi eilen. Meitä on ollu Emelie, Alex ja 2 Nordealla pelaavaa poikaa. Emelie sano, että Rory McIlroy käy salilla tuolla klubilla, mutta vielä ei olla törmätty. Oon tavannu Roryn 4-5 kertaa aiemmin, mutta sillon oltiin ihan junnuja, eli tuskimpa enään tunnistaa. Pelattiin eilen West Palm Beach Par 3- kenttä, mikä on aika maaginen. Tänään mennään taas Ritziin.

Vaikka täällä on ihana olla ni toivon, että aika (tai no marraskuu) menis tosi nopeesti, koska Joni on päättäny jälleen kasvattaa Movember-viikset, ja sen stailaus ei oo nyt ihan osunu nappiin. Oon jopa yrittäny lahjoa sitä leikaamaan ne veke. 

 

Xoxo Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*