Etelä-Afrikka

Saavuimme tänne Etelä-Afrikkaan ja Euphoria Estateen (www.euphoriaestate.co.za) 17.2 vuorokauden matkustamisen jälkeen. Leirillä on mukana 10 naista/tyttöä ja 16 miestä/kautta poikaa. Suomen Golfliitto lähetti matkaan parhaat pelaajansa sekä ammattilaisista minut ja Kalle Samoojan.

Herätyskello on ollut soimassa melkeen joka aamu 6.00 ja kentältä on tultu pois juuri ennen auringonlaskua.. Emme ole liikkuneet tältä alueelta kertaakaan minnekkään, mutta golfkentällä silti tuntuu kuin olisi keskellä safaria. Eilen 12. reiän vierellä käveli 4 kirahvia ja tänään väylän poikki juoksi strutsi ja antilooppeja. Muut ovat kuulemma nähneet myös villisikoja ja apinoita, joista jälkimmäisiä minullakin on ollut peliryhmässä pari per päiväSmile.

Tänään pelasimme leikkimielisen kisan Norjan maajoukkueita vastaan ja hävisimme yhdellä lyönnillä. Norjalla tosin oli enemmän pelaajia (kun jotain selitystähän on pakko antaa). Huomenna menemme harjoittelemaan toiselle kentälle, jossa greenit ovat huhujen mukaan paremmassa kunnossa. Putteri tulee siis olemaan kädessä varmaan n. 8 tuntia.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*