Eilisestä..

Eilisestä en jaksa enempää kertoa ku että pelissä kävi 2 palloa: Immonen ja Granlund.. Sanotaanko näin, että Immoselle ei kauhean lämpimiä katseita multa heru, jos siihen ikinä törmään. Granlund sai sentään yhen birdien tehtyä, mutta muuten ei sillekkää kehuja heru. Tosin syypää saatto olla koordinaateissa, ku 6. reiän jälkeen ties jo, että mitään ei oo enää tehtävissä cutin selvittämiseks, jonka jälkeen tavote oli vaan päästä nopeesti maaliin. Hirmutuuli häiritsi sekä Granlundia että Immosta, 15m/s !! En putannut varmaan puttiakaan sillä tavalla, että pallo ois ollu paikallaan. Puhumattakaa siitä miten se vaikutti Immoseen ja Granlundii ilmassa. Ens viikolla uus kisa ja uudet pelaajat. Pitäsköhän tässä siirtyä venäläisiin? Jokisen Jussi oli muuten edelleen samoilla paikoilla 6. reiän lammessa. Kävin moikkaamassa.

Tänään kävin vetään fysikkaa golfarenalla ja ikkunasta kattelin ku Suomen poikien maajoukkue treenas wedgejä harkkagreenillä Purhosen Pasin johdolla. Sen jälkeen kaupassa törmäsin Olle Karlssoniin, joka on pelannu ET:llä 10 vuotta. Se anto siinä ostoksia tehdessä vinkkejä ”lukkojen poistamiseen” ja kerto omista ensimmäisitä ammattilaisvuosistaan. Toivottavasti onnistun hyödyntää niitä seuraavassa kisassa.

Käytiin tänää syömässä Linnean (seurakaveri, joka pelaa Nordealla) ja Marcuksen kans (Linnean poikakaveri). Sen jälkeen lähettii metsästää irtojäätelöä ja päädyttiin minigolfradan viereen. No mie sitte ehotin, että eikös pelata siitä, että kuka maksaa jädet. Minä ja Joni vs. Linnea ja Marcus. Bestboll – sämstboll. Eli siis paras tulos ratkasee paitsi tasatuloksessa ratkasee huonomman pelaajan tulos. Korkkarit jalassa, laukku selässä, kumipallolla puttasin 100 kertaa paremmin, ku pari päivää Kristianstadissa.. Päädyttiin tasatulokseen ja mentiin ostaan jädejä. Niitä ei kuitenkaa saatu ku kaikki käteiset oli menny minigolfiin eikä kortti käyny. Sitten meitä kutsu mäkin autokaista, mcFlurryt ja sundaet. =)

 

XOXO Linda

 

 


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*