Debyytti!

Eka kisa ammattilaisena takana. Nordea Tour starttaa 13.5 Möllessä, tästä n. 45min matkan päässä. Nyt kuitenki pelasin siis PGA Väst -kilpailun. Kisaan oli tervetulleita kaikki PGA:n ammattilaiset lännen alueelta. Meiän koululaisia, miesten Nordea Tourin pelaajia oli kisassa 3. Mukana oli kans Halmstadin klubien valmentajia ja kymmenkunta muuta oli tullu kauempaa pelaamaan.

Täällä on ollu hellettä pari viikkoa, mutta tänä aamuna klo 6.30 mittari näytti NOLLAA! Eipä siinä sitten, kolme kerrosta housuja päällekkäin ja neljä kerrosta paitoja. Pipo päähän ja lapikkaat käteen. Olin hiestä märkä ekan reiän jälkeen, kun taas pelikaverit valitteli jäätyvänsä. Kenttäki oli ekat pari reikää jäässä, mutta suli kierroksen aikana. Pelasin kahden n. 40v miehen kans ja tuli nähtyä kyllä sellasta seikkailua, että huhhuh, vaikka molemmat oliki ammattilaisia. Esim. 15. reiällä toinen pelikavereista oli pelannu ittensä sellaseen paikkaan, että matkaa lipulle oli n. 150m, mutta ensimmäiset 100m siinä välissä oli korkeaa metsää mitä ei voinu kiertää. Aattelin, että tauluun tulee yli 10 lyöntiä, mutta tuplalla se selvis.  Alotin kahella bogilla, mutta tsemppasin ja pelasin kentän +1. Oon aika tyytyväinen, koska greenit on tällä hetkellä Haverdalissa ainoa paikka koko Halmstadissa missä ruoho ei kasva. Sieltä täältä tuli vähän tupsuja, mutta neki yleensä vaan muuttamaan pallon linjaa. Tein 4 birdietä ja 5 bogia. Löin kaiken kaikkiaan tosi hyvin. Joni teki oman debyyttinsä kädinä ja oltiin aika hyvä tiimi. Sijotuin kisassa kolmanneks ja näimpä ammattilaisura on nyt sitte ”korkattu”.

Huomenna meen Tornioon hakemaan vähän rokotuksia, pitämään Lappialle tilaisuuden ja loppuviikosta tapaamaan Oulussa paria sponsoria. Viimeistään lauantaina palaan sitten jo takaisin Halmstadiin.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*