BO & SM-Match

Kävin nopeesti Skotlannissa, Tukholmassa ja Halmstadissa, tätä päivitystä kirjotan Helsingissä. Pelasin British Openin viimeisen vaiheen karsinnan Kingsbarnsilla, 5-10min St. Andrewsista. Kenttä oli ihan loistava, mutta cuttia en silti läpässy. Siihen ois tarvittu -3, joten jäin 4 lyönnin päähän mun ensimmäisestä Majorista. Se ois ollu ihan mahollista, jos vähän useempi mun 16:sta birkkuputista ois uponnu. Jenkkityttö, jonka kans pelasin, oli ihan kärkikahinoissa ihan British Openissa, mutta pelas vikana päivänä +8 ja tippu jonnekki 30. tienoille. Reissu oli silti mukava. Sain pelata links-golfia, nähä St. Andrewsin toista kertaa elämässäni ja sen lisäks muutamia supertähtiä. Natalie Gulbis esim. tuli samalla pelaajabussilla lentokentältä. 

Cutin missattua mun piti päästä nopeesti takas Tukholmaan pelaamaan SM-match. En ehtiny pelaamaan harkkakiekkaa ja kisapaikalle saavuin edellisenä iltana/yönä. Ekan matsin pelasin sokkona, mutta voitin sen kuitenki hyvällä pelillä. Toisessa matsissa hävisin Eva Bjärvallia vastaan, vaikka yhessä vaiheessa johin sitä 3up. Se teki loppuun 3 birkkua ja upotti vielä vikalla reiällä 10m putin. Oli mullaki birkkupaikkoja ja pelasin hyvin, mutta johtoasemassa ei ihan hirveästi voi hyökätä. Olin siis lopulta jaettu 9.. Nää 2 reissua tein siis viime viikolla.

Ku torstai iltana pääsin kotiin, olin loppu, puhki, pettyny, katki. Perjantaina otin lepopäivän ja lauantaina treenasin aamusta iltaan. Lauantain treeni kehitti lähipeliä tosi paljon. Sunnuntain ja maanantain jatkoin samaa rataa ja tein kovaa fysiikaa, ennen ku sitten taas eilen oli aika suunnata seuraaviin kisoihin tänne Suomeen. Vaatteet ei (tälläkään kertaan) päässy kaappiin asti, vaan ne meni suoraan laukusta pesuun, pesusta kuivausrumpuun ja kuivausrummusta takas laukkuun. Oon reissussa kaksin Madden kans ja yritän syöttää sille kaikkea suomalaista. Näissä ekassa 12h se on syöny karjalanpiirakkaa ja halvan autokarkkeja. 

Tässä pari kuvaa Skotlannista!

 

 

 

  Kingsbarns 8.                                                                                                                      St. Andrews, Old Course 18. 

kingsstandrewss

  Kingsbarns 15. reikä. Par 3, 1000m pitkä ja helppo greeni.                                                  Se silta 18. reiällä

 kingsbarns  standrew

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*