Bäck in Sweden

Etelä-Afrikka jäi taakse ja nyt oon takas Ruotsissa 6C:ssä ja noh, tällä hetkellä, auringonpaisteessa. Kahen – kolmen viikon aikana täällä ei oo sään eikä kenttien sulamisen suhteen tapahtunut oikeen edistystä. Päin vastoin.. Mutta kenttiä on silti auki talvi- ja kesägreeneille. Simulaattorissa on tullu kuitenki enimmäkseen treenattua, ku tulin kipeäks heti reissun jälkeen.

Euphorian reissu anto mulle tosi paljon. Sain puttiin, lyöntiin, wedgeihin ja chippeihin ideoita ja teknisesti mun pitäs olla jo valmis kesää varten.. Saatiin treenata sellasen ”wedgegurun” kanssa, joka on treenaillu mm. Dustin Johnsoninki kans. Nyt pitäs vaan hakea toistoja.. 10 000 per lyönti ni eiköhän ala vakiintua. Fysiikkaa pitää treenata aika kovasti vielä, heti ku vähän paranen.

Lisään tänne näitä kuvia reissusta.. Mm. Tammisen Nooran ottama kuva ”tietukosta”, kuva ku ajettiin myrskyä pakoon (mitä ennen poseerattiin aika nättiä taustaa vasten), paikallisista kentäntuhoojista, meiän kämpästä, pojista helikopterin kyyissä, meistä ku kiikuttii sellaselle vuorelle JA paljastan sen syyn miks golfareita ei kauheesti näy kesäsin uimarannoilla: tosi kuumat rusketusrajat.. Wink

 

Linda

 Huone sisältä  Kämppä

   Marika & Linda      

Villisiat töissä   Extreme 19th

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*