Au revoir Dinard!

Taas yksi kiva viikko takana ja nyt vielä mukavempi edessä. Annika oli mukavaa matkaseuraa ja sai elämänsä ensimmäisen palkintoshekin! Pelasimme LETaccessia Dinardissa. Olimme Annikan kanssa perhemajoituksessa englantilaisen perheen luona. Perheestä oli kotona vain äiti, joka lähti torstaina takas Englantiin ja jätti meidät keskenään n. 800 neilön taloon. Ennen lähtöään Sandy teki meille ruoat koko viikolle. Ja saimme hakea kasvimaalta sitä, mitä mieli teki. Todella ystävällinen nainen! Halusimme syödä lohen kanssa perunoita, joten näytin Annikalle oikean kohdan ja filmasin, kun hän ensimmäistä kertaa elämässään nosteli pottuja. Annika ei ensinäkään uskonut, että se mitä käskin maasta repiä ylös oli perunaa, mutta pienen taistelun jälkeen sai ylös n. 2 cm x 1 cm perunan.. ”Ei nää oo vielä valmiita” totesi vaan ja että ”syödään sittenkin riisiä”.. Mentiin takas sisälle enkä vieläkään voinut uskoa, että perunat ei muka ollu valmiita.. Palasin takas kasvimaalle tarkistamaan ja löysin n. ½ kiloa perunoita, jotka tää meiän stadintyttö oli missannu. Mulle jäi vähän epäselväksi miten se Annika luuli, että ne perunat kasvaa..

 Pelit meni ihan ok. Turhauttaa, koska saumat ois ollu niin paljon parempaan, mutta putit ei millään suostunu uppoamaan. Iso ero toukokuuhun, jolloin esim. Sveitsissä tuntui, etten osunut palloon, mutta tulokseksi tuli parhaimmillaan -1.. Hassu laji. Olin lopulta 17.. Äiti ja isä tulevat ensi viikolla Slovakiaan katsomaan, kun pelaan Eurooppa Touria. Huikeeta!

 Ajoimme eilen Normandian kautta tänne Pariisiin. Ajomatkalla Dinardiin luin meille n. 2 tunnin ajan Normandian maihinnoususta, koska kisa pelattiin aika lähellä. Kävimme katsomassa Omaha Beachin ja pari muistomerkkiä. Matkustustunteja kertyy taas paljon.. 20 tuntia viime viikolla ja tämä viikko lähtee käyntiin 15h matkustamisella.. Ja kesäkuussa tulee käytyä kymmenessä eri maassa: Suomi, Ruotsi, Tanska, Ranska, Saksa, Itävalta, Slovakia, Unkari, Italia ja Englanti.. Tanskassa, Saksassa ja Itävallassa tulee kylläkin vietettyä vain muutama tunti.  

 

Kuvia illalla.. Nyt kentälle!

Puss och kram

Linda

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*