Alle viikko Ruotsissa!

Vielä 5 päivää Ruotsissa ennen ku lennän Jenkkeihin treenaamaan. Treeneistä saa siellä niin paljon enemmän irti ku kentät on huippukunnossa eikä 30min treenin jälkeen sormet oo superjäässä. Täällä sää on ollu tosi sumusta lukuunottamatta paria viime päivää. Jonain päivänä tais olla +14C ja aurinkoa, mutta mie olin varustautunu kolmin housuin, kahella paksulla paialla ja ihanan lämpimällä talvitakilla. Sain kummaksuvia katseita, mutta oikeesti, en tykkää palella enkä varsinkaan halua tulla kipeeks! Ja auringon laskettua en katunu pukukoodiani ollenkaa.

Halmstadin golfarena avattiin viikko sitten. Se on näkemisen ja kokemisen arvonen paikka! Se on niiiiiin siisti! Sieltä voi varata treeniväylän itelleen tai jos wedget kaipaa hiomista ni vaikka tiiauspaikan ja greenin. Ja tilaa on! 250 pelaajaa pitäs mahtua alueelle samaan aikaan ongelmitta. Ja varsinki näin alkukauesta ku aluetta ei oo hakattu rikki ni se mesta on aivan mahtava!! Siellä pystyy treenaamaan jokasta lyöntiä mikä mieleen tulee! Siellä on yks jättigreeni joka on joku 100m pitkä ja rangeki tietenki löytyy. Jos joku miettii junnuillensa treenireissua ni tää paikka on ehoton!!! Golfarenalla senioritki tuntee olonsa junnuiks! www.golfarena.se .

Keskiviikkona tosiaan lähtö Jenkkeihi ja Joni tulee tänne lauantaina. Se ottaa varaslähön ja lähtee Floridaan päivää ennen mua. Meillä on täysin samat lennot ajallisesti paitsi, että vuorokausi on eri. Eli, jos se sattuu missaamaan lentoja tai eksymään ni voin paikantaa sen sitten viimeistää seuraavana päivänä ja molemmat pääsee perille. Tänään tehtiin Kattan kans treeniplääni valmiiks, enkä malta oottaa, että pääsen tekeen niitä treenejä ja PELAAMAAN!

Tullaan reissusta 29.4 ja mulla on suurella todennäkösyydellä muutto eessä sitten seuraavat pari päivää siitä. Mukava häiritä uusia naapureita jetlagissa keskellä yötä. Sitten siitä onki enää viikko ennen ku kisat alkaa.. Ekat kisat on Kristianstadissa ja sitä seuraavat Ljungbyhedissä. Sen jälkeen Nordea Tourilla on viiden viikon tauko ja suuntaan toukokuun lopussa Tornioon, ku Charlotta pääsee ylioppilaaks. Eli kaikki pohjosen firmat, jotka suunnittelee tuona aikana golfkisaa tai treenipäivää työporukan ja kaipaa opastusta ni pistäkää meiliä tulemaan linda2henriksson@hotmail.com :iin.

 

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*