Alkukausi nopeesti

En oo kirjotellu täällä vähään aikaan. Oon aika aktiivinen twitterissä ja instagramissa, joten sieltä näkee aika hyvin missä meen ja mitä teen. Kausi pyörähtää kunnolla käyntiin kuukauden päästä Sveitsissä ja sitten alan taas kirjotteleen tänne vähintään kerran viikossa. Koitan nyt tiivistää alkukauden yhteen kirjotukseen..

 Treenasin koko tammikuun täällä Halmstadissa. Täällä oli lunta ja pakkasta, mutta meillä on rangella lämpölamput, joten siellä pysty kylmimmilläki säillä sinnitteleen pari tuntia joka päivä. Puttia treenasin tunnollisesti klubin yläkerrassa.

 Fysiikkatreenitkin suju ihan kivasti. Yhtenä päivänä oli niin jäinen keli, että päätin lenkin sijasta pelata tennistä, etten vaan liukastus pihalla. Arvatkaapa pyöräytinkö sitten nilkkani tennistä pelatessa.. Ja vielä varmuudeks viikon päästä uudestaan lenkillä… Samoihin aikoihin halmstadlainen thainyrkkeilijä, Johan, alko vetään fysiikkaa mulle, seuran muille ammattilaisille ja eliittijunnuille.. Mainitsin ekalla kertaa mun nyrjähtäneestä nilkasta, mutta kun sain vastaukseks ”aaawww onko sun nilkka pipi” niin tajusin, että siltä ei kannata hirveesti sääliä odottaa. Ei käyny mielessäkään pyytää pehmusteita kyynärpäiden alle, kun ne miljoonan lankussa vietetyn minuutin jälkeen vuosi verta.. Mutta seuraavissa treeneissä mulla oli sitten pitkähihanen paita. Johan on hyvä, mutta tiukka koutsi.

Helmikuussa lähin treenaamaan Floridaan pariks viikoks. Treenasin taas paljon Donald Trumpin kentällä Jupiterissa. Tällä kertaa se ei ollu itse yhtenäkään päivänä paikalla.. Törmäsin kentällä kuitenkin Tiger Woodsin lapsiin ja Eliniin, jotka on ostanu jäsenyyden sinne tänä vuonna.. Käytiin Alexin ja Emelien kans kattoon Honda Classicia pari päivää. Se oli mulle eka kerta, ku pääsin kattoon PGA touria livenä. Näin vilauksen kaikista paitsi Tigerista, mutta seurattiin pääasiassa Jesper Parnevikia, joka on Alexin perhetuttu ja hommas meille liput. Peter Hanson pelas sattumalta samassa ryhmässä ja kuljettiin 9 reikää myös Fredrik Jacobsonin mukana.

 Päivää myöhemmin sain tietää, että pääsen pelaamaan Kiinan kisan mikäli ehdin paikalle ajoissa. Mulla ei ollu mukana kisavaatteita, mutta noin kymmenen tuntia myöhemmin olin autossa matkalla lentokentälle. Viisumi vähän jännitti, mutta seki järjesty lopulta kivuttomasti..  Pääsin 31h matkustuksen jälkeen hotellille ja pelasin samana iltana vielä 9 reikää. Vikalla reiällä ehkä jopa vähän pelotti, kun oli jo sen verran hämärää, että lepakot alko lentää yläpuolella.

 Kiina oli loistava kokemus. Pelaajia kohdeltiin, ku prinsessoja ja kaikki oli hoidettu meiän puolesta. Kenttä oli uskomattoman kaunis ja set-up järkevä. Väyliä reunusti jähmettyny laava, mikä oli tosi mahtavan näköstä. Ikävä kyllä se samanen laava makso mulle neljä lyöntiä kisassa. Syyhän ei suinkaan ollu mun vinoissa avauksissa 😉 .. Missasin cutin kolmella lyönnillä, mutta kiisa anto huikeen motivaatio-kickin.

 Lensin kotiin kisan jälkeen ja tajusin, että olin tahattomasti lentäny maailman ympäri: Kööpenhamina – Miami – Los Angeles – Hong Kong – Haikou – Peking – Berlin – Kööpenhamina.

 Kävin Helsingissä mallina golflehdelle ensi kesän muotispesiaalia (ilmestyy tässä kuussa) varten, mutta muuten oon pysytelly pääasiassa Halmstadissa viimiset 3 viikkoa. Täällä sää vaihtelee sumusta, sateesta ja kylmästä lämpöön ja aurinkoon.. Viime yönä heräsin ukkoseen. Kyllä se kesä sieltä kohta tulee.

 ploki5  ploki4  ploki3

Me & Em at Trump National Jupiter                              Honda Classic!!                                          European Tour in China

ploki1  plokiii plokii

My new grips                                                      My hotel in China                                                                     Happy after my first bogeyfree for the year

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*