Afropowerdancea ja sellasta..

Heih taas! Oon pitkästä aikaa kotona ja tän viikon kisaanki kuljen täältä kotoa. Viime kisassa tsemppasin itteni viiennelle sijalle mikä sivuaa mun parasta sijotusta täällä Nordealla. Pelasin viime vuonna tuon saman kisan ja missasin cutin. Kahessa päivässä löin nyt yhteistuloksen +3 ja viime vuonna muistaakseni +16! Ja vikan kiekan pelasin nyt sitten -2. Eli aika isoja askelia on viime vuodesta otettu..

Seuraava kisa pelataan Vasatorpissa ja se alkaa perjantaina. Muistot Vasatorpista ei oo kauheen hyvät, koska käytiin keväällä pelaan se ja hävisin TASOTUKSELLISESSA pelissä Nikille ja Jonille, eikä niille ikinä häviä hymyissä suin. Greenit oli siihen aikaan tosi huonot ja lyhyet putit oli ihan täyttä lottoomista. Kaiken lisäks Joni kisko vikalla väylällä joku 4 palloa samasta paikasta par 5:lla veteen ni suutuin sille ihan oikeasti ja sanoin etten enää ikinä anna sille palloja… Niki nautti ku sihisin kiukusta…. Noh, ei onneks pelata sitä samaa kenttää, ku siellä on kai monta eri 18 reikästä.

Huomenna meillä on pro-am ja ohjelma alkaa 10.00 ja loppuu virallisesti 22.15. Ja mullahan on huomenna tosiaan synttärit. Eipä paljon juhlimaan ehi, eikä kyllä varmaan jaksaskaan. Tänää kävin syömässä kakkupalan yhen täällä Halmstadissa asuvan suomalaisen, Tean, kans.

No sittttten.. Ku elämä on aikalailla golfia vaan ni kaikki sanoo, että mun pitää keksiä jotain muuta tekemistä sillon ku on vapaata.. Noh alkukesästä pelailin välillä pingistä klubilla ja ku olin yksin ni soittelin sitten siellä flyygeliä.. Joku oli käyny hakeen mun nuotit sieltä pois ni tällä viikolla on ollu vaikeaa tappaa aikaa.. Loputtomiin ku ei kannata treenatakkaa. Ostin palapelin, mutta mietin, että en voi kyllä sitäkään alkaa tekeen ku kaveri on tulossa yöks ja tää kämppä on niiiiin pieni. 2 valmista 1000 ja 500 palan palapeliä on nimittäin jo vallottanu mun olohuoneen pöydän… Sain sitten hyvän idean, että meen tänään Afropowerdance tunnille. Jjjjjep. Oon tanssinu 10v balettia ja sen lisäks kovasti sheikannu limudiscoissa ja viime vuosina  Oulun Onnelassa.. Tänää oli kyllä sitten niiiiiiin jäykkää menoa, ettei mitään rajaa. Jossain vaiheessa tajusin, jos haluun lopettaa nauramisen ni on parempi kattoa ohjaajaa ku omia muuveja peilistä.. Loppua kohti löysin semmosen rennomman ja luovemman puolen itestäni. Eikä sitten enää hävettänykkää nii paljoo.. En silti usko, että meen toiste.. Joku muu tanssilaji on ehkä enemmän mua varten.. Oli tää silti parempi idea, ku 2 vuotta sitten se, että keksin hakea yliopiston fudisjoukkueesee. Pääsin mukaan samantien, mutta jossain vaiheessa järki palas lomiltaan ja tajusin, että jos haluan pysyä ehjänä ni kannattaa ehkä keksiä jotai muuta…

 

Good night!

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*