A6

Mooi!

A6 tällä viikolla ja ei, nyt ei puhuta autoista. Ollaan siis Jönköpingissä pelaamassa Nordea Touria, joka alkaa huomenna. Kävin Suomessa nopsasti La-Ma, kun me ammattilaisnaiset (Noora, Sohvi, Unski ja Kaisa) pelattiin Pro-Am Talissa. Kenttä oli nätissä kunnossa Erkko Trophyn jäljiltä, mutta ilmeisesti vettä oli tullu JONKIN verran ennen kisan alkua. Kotiin pääsin ma-ti yöna ja tiistaina ajelin kisapaikalle. Tänään pelattiin Pro-Am. Kenttä on kiva ja kisa pelataan täällä kolmatta kertaa. 

Charlotta ja Jonas oli mun luona pari päivää ja tehtiin päiväreissu Malmööseen. Sen keskusta on kiva ja uus ostoskeskus Emporio on käymisen arvonen. Jos ei muuten ni ainaki siks, että siellä on Vapiano, pastaketju, joka on OK hintanen ja ruoka on siiiikkke hyvää.

Pakko kirjottaa pari jäätävää tilannetta tältä päivältä, jotka molemmat sattu hotellin ravintolassa…. Olin ekana hereillä ja lähin aamupalalle 5-10min ennen muita. Porukkaa ei ollu ihan hirveästi ja pöytiä oli vapaina tosi monta. Istun kauiimpaan pitkään pöytään ikkunan viereen, koska siellä oli pistorasia ja sain ladattua kännykkää. Menee hetki niin 2 saksalaista tulee samaan pöytään ja toinen näistä istuu suoraan mua vastapäätä. Katto mua hetken ja sanaakaa sanomatta siirty yhen sivuun ja tämän kaveri istu mun viereen. En tosiaan suomalaisena oo tottunu siihen, että istutaan ventovieraiden kans samaan pöytään ja niin lähelle, jos vaihtoehtoja vain on. Mun kaverit tulee aamupalalle ja repee nauraan jo kaukaa ku näkee, että oon ihan hölmistyneenä ja alkaa viittoon mulle, että ”tuu pois sieltä” . Ne tietää, että oon niin kiltti, etten kehtaa pahottaa näie saksalaisten herrojen mieltä niin ne tulee lopulta hakeen mut sieltä kahvikuppeineni ja lautasineni toiseen pöytään.

Äsken, ku oltiin syömässä siellä oli sitten vähän ahtaampaa. Tarjoilija ohjas jonkun miehen istuun meiän pöytään niin, että mun ja sen väliin jäi yks tuoli. Se on siinä kiltisti ja hiljaa, mutta alkaa hihittään ku oon hakenu mulle ja Emelielle jälkkärit, joita oli kahta sorttia, joita epätoivosesti jaan kahtia. Urheilijoina ei voi syyä kahta jälkkäriä, niin jaettiin ne sillee, että molemmat sai puolikkaat molemmista.. Mies alkaa sitten jutteleen meille ja (ollaan siis edelleen täällä Jönköpingissä) kysyy mistä ollaan. Toinen kämppiksistä on kohtelias ja kysyy, että ”niin ja sää oot kotosin täältä Jönköpingistä?”. Yritän hetken olla repeemättä siinä onnistumatta, enkä voi olla viisastelematta, että ”joo, hei niin varmaan on, ja joutuu silti olee hotellissa yötä??” .

Goood night! Seuratkaa www.nordeatour.se

 

Sister                                                                               Vapiano. Joka pöytä on täynnä maustekasveja.

  

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*