blogi hill 7 blogi hill 6

 

1. Hill Siden kisan aikaan iloiset sukat jalassa   2. Sattuneesta syystä emme pääseet pelaamaan ajallaan

 

Kyyneleet tuli silmiin, kun ajelin Hill Siden LET access kisan toisen päivän jälkeen kotiin. Peli oli ollut huonoa ja voimakas pyörivä tuuli toi monta väärää mailavalintaa. Avaukset olivat vähän missä sattuu ja sieltä oli hankala päästä tarpeeksi lähelle lippua.. Olin kahden päivän jälkeen tuloksessa +6 ja kärki oli todella kaukana karkuteillä Hollannin Anne Van Damin vietyä hallussani ollut kenttäennätys 66. Anne löi tauluun tuloksen 62. Sekin vielä..! Olisin selvinnyt olankohautuksella, jos olisin pelannut näin jossain muualla, mutta epäonnistuminen kotikentällä tuntui aika pahalta.

Sunnuntai ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Pelejä siirrettiin tunnilla sumun vuoksi ja keskeytimme kierroksen myöhemmin 1,5 tunniksi ukkosen vuoksi. Siitä syystä tuli kiire laivaan, mikä oli lähdössä Turustä kohti Tukholmaa ja seuraavaa kisaa. Ehtiminen oli minuuteista kiinni.

blogi hill 5 blogi hill 2

 

3. Vasatorpin harjoituskierrokselta  4. Kisaa oli katsomassa isot laumat nuoria tyttöjä, jotka seurat olivat ajaneet Tukholmastakin asti meitä katsomaan.

Ruotsissa pelattiin Eurooppa Tourin kisa. Areenana toimi Vasatorp GK, mikä on vain 45min Halmstadista, missä ennen asuin. Hain loputkin tavarat entisestä asunnostani kotimatkallani. Kävin sillä viikolla tunteita läpi laidasta laitaan. Kaipuu ihanaan paikkaan, ilo kaverien näkemisesta, suru siitä, että luovuin kokonaan asunnostani, mutta lopulta onni, että olin uskaltanut palata Suomeen. Pelit sujuivat hyvin ja ylsin kauden parhaaseen sijoitukseeni Eurooppa Tourilla. Minulla oli kisan aikana kolme eri mailapoikaa. Ensin entinen valmentajani sitten entinen seurakaverini ja lopulta Marika.

Loppukauden jatkosta ei sitten ole tietoa. Ainoa varma kisa on LET Espanjassa, huhujen mukaan Sotograndessa 26.-29.11. Seuraavaan viiteen kilpailuun (+ viime viikon Evianiin ja tämän viikon Solheim Cupiin) meillä karsintojen kautta pelioikeuden saavuttaneilla ei ole asiaa. Kisatuntumaa on lievästi sanottuna hankala pitää yllä. Syksy menee harjoitellessa. Voi olla, että lähden harjoittelemaan Floridaan..

blogi hill 1       blogi hill 4 blogi hill 3

 

5. 6. 7. Ymmärtänette miksi rakastan tuota paikkaa. Moi moi Halmstad.

 

Puss o kram,

Linda

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*