4 päivää takana, 20 eessä.

Helou!

Oon treenannu nyt 4 päivää täällä ihanan lämpimässä ja aurinkoisessa Floridassa. Pelattiin 2 ekaa päivää West Palm Beachin tuulisella kentällä ja lauantaina Atlantis Golfissa. Olin aika kujalla ekan päivän ku tosiaan tuuli niin paljon ja greenien grainin (kasvusuunnan) kans piti olla niin tarkkana. Toiseen suuntaan greenit oli aika hitaat ja kasvusuuntaan ihan hullun nopeet.

Lauantaina ajettiin kierroksen jälkeen Sawgrassin outleteille shoppaileen. Mukaan lähti uuet lenkkarit, ku vanhoista on tullu sen verran palautetta. En ymmärrä miten 7. luokalla ostetut komeat lenkkarit ei muka enää oo muiden mielestä muodinmukaset tai edes käyttökelposet?! No nyt on sitte uudet, upeat ja hyvin toimivat.. Ainaki eilisen yläkroppatreenin perusteella. Sawgrassissa kierrellessä Joni luki liikkeiden/kauppojen nimiä.. Jonki verran tuo ruotsinkielen vahvistuminen on ilmeisesti heikentäny sen englannin lausumista.. ”Build ö biör” se totes ku käveltiin Build-a-bear liikkeen ohi. Tapani mukaan en voinu olla korjaamatta tätä lausumisvirhettä ja sanoin ”niiin.. tai sitten bild ö beör”. Tosin Jonin ja isän juomapuoli on ollu täällä olutpainotteista ni täytyy ymmärtää, että oluet ja nallet saattaa mennä vähän sekasin.. Muistan itekki kyllä ku kerran Ruotsissa asumisen alkuaikoina halusin kovasti kattoa Karhuveljeni Koda – leffan ja vaikka kui tsemmppasin ni sanoin aina vahingossa ”Beer brother Koda” ku en tienny mikä se oli ruotsiks.

Shoppinkien jälkeen mentiin tien toiselle puolelle kattoo Panthers vs. Hurricanes ja tietenki kannustettiin Hurricanesia ku siellä pelaa Jussi Jokinen. Niin ja Tuomo Ruutu ja Joni Pitkänen. Ja jep tytöt, pääsin näkeen ne aaaaika läheltä, vaikka siinä oliki pleksi välissä, hahah. Joni pääs katteleen cheerleadereita ja otti sieltä 2 kainaloonki. Pakko myöntää, että kyllähän ne aika timmissä kunnossa on.

Nyt on 1,5h tiiaikaan ni täytyy laittaa kamat kasaan ja suunnata kentälle..

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*