.

Oon säätäny tänään urakalla talvirenkaiden kans, soittanu puheluita ja ettiny netistä uusia vaihtoehtoja, mutta silti mulla ei oo vielä talvirenkaita alla. Nyt on kuitenki yhet takapenkillä.. Aamulla uutta yritystä. Sen jälkee ois ohjelmassa äänestystä, kiropraktikolla käynti, sali ja GOLFIA!

Mua ärsyttää ku ihmiset kirjottaa ”treeni- ja ruokapäiväkirjaa” tonne faceen. ”Tänään 200g kanaa ja 1dl raejuustoa 3h spinningtunnin jälkeen” – tyyliin.. Mutta mun on pakko kuitenki kertoa mitä mie söin tänää jälkkäriks.. Söin granaattiomenaa! Ihan hullun hyvää, suosittelen. Oon syöny sitä kahesti aiemmin.  Ekaa kertaa kuitenki ku söin granaattiomenaa sylkäsin sen samantien roskiin, vaikka oltiin yleisellä paikalla. Oon yleensä hyvätapanen ja kaikkea muuta ku nirso, mutta maku oli ihan järkyttävän kitkerä/hirveä/hapan/kauhea. Lähikauppa juhli synttäreitää ja siellä oli tarjolla kakkua,kahvia ja hedelmiä. Mulle tarjottiin granaattiomenaa ja haukkasin rohkeana palan. Kaveri ehti just sanomaan että ”ei kai sitä noin syyä?” ja ICA:n työntekijät katto kysyvästi ja hämmentyneinä Anjelikaa ja toisiaan mitään kuitenkaa sanomatta. Pureskelin sitä 10sek ja oli pakko sylkeä pois. Viime reissulla Tornioon kuitenki selvis, että granaattiomenasta on tarkotus syödä siemenet, eikä mitään muuta… Mulla ois vähän palautetta niille ICA:n myyjille.

Mun on pakko kertoa miten ruotsalaiset pilaili tänää Joni-raukan kustannuksella. Joni on nyt siis asunu nyt 6kk Kiirunassa jääkiekon vuoks ja tulee hyvin toimeen joukkueensa kans. Jonin lisäks siellä on 2 muutaki suomalaista pelaamassa. Tänää treenien jälkeen Joni aatteli hakea ruokaa thaimaalaisesta ”vakkari” ravintolasta. Ajan säästämiseks se päätti soittaa sinne (ku ruokalistanki osaa jo ulkoa) heti treenien loputtua ja tilata ruuan niin, että ravintolassa ei tarvi oottaa. Monilla joukkueilla on diilejä eri ravintoloiden kans, niin että pelaajat saa esim. 30% alennusta joistai ravintoloista. Jonin joukkuekaveri Mikael Lasu sano Jonille, että Kiirunan pelaajat saa 10% alennusta tuossa thairavintolassa.. Niin Joni sitte soitti sinne ravintolaan, kerto tilauksen ja sano että ” jag spelar för KIF så får jag 10% rabatt?”.. . Oisin halunnu olla näkemässä sen tilanteen ku Joni kesken alennuksenvaatimisen tajuaa tulleensa huijatuks ja yrittää sen jälkeen paikkailla asiaa, eikä thainaisen sanavalikoimaankaan kuulu muuta oikeen ku ”ok,nej,nva ja haloo?”. Sit vielä ravintolasta oli luultu koko puhelua pilapuheluks ja nii poika sai vielä tilata & ootella ruoan valmistumista paikan päällä… 🙂 Eikä siinä ees vielä kaikki.. Heti ihan aluks ku Joni pyys toiselta joukkuelaiseeltaa numeroa kyseiseen ravintolaan ni kaveri anto omien vanhempiensa kotinumeron..

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*