2 vkoa ennen kauden alkua

Noniin pääsiäinen takana ja vappu edessä. Halmstadissa on ollut nyt viikon ajan +20C – +25C. Charlotta sattu tulemaan käymään just oikeaan aikaan. Se on tunnetusti häikäsevän valkonen ja erittäin paloarkaa materiaalia, mistä pojat jakso muistuttaa sitä tasaisin väliajoin. Siitä huolimatta, että käytiin ihan rannalla ottamassa aurinkoa yhtenä päivänä, pärjäs Charlotta reissun ilman sen bestistä, Aloe Veraa. Pontus ja Joni sen sijaan oli tulipunasia mikä teki Charlotan hyvin onnelliseksi.

Kauden alkuun on nyt 2 viikkoa enkä millään jaksais oottaa. Sikspä päätinki ottaa varaslähdön ja ilmottauduin 2.5 täällä Halmstadissa pelattavaan PGA Väst -kisaan. Se on pieni kilpailu ammattilaisille, missä naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa ja voittaja (kai) kuittaa potin, eli muiden ilmoittautumismaksut. Sen jälkeen suuntaan Suomeen muutamaks päiväks.

Kattelin tänään hetken Williamin ja Katen häitä. Bongasin sieltä yhen vanhan tutun, prinssi Andrewn nimittäin. Golf on antanu aika paljon enemmän ku pelkkiä pokaaleita palkintokaappeihin; kokemuksia mitä en ikinä ois ilman tätä harrastusta saanu. Muutama vuos sitten olin pelaamassa Duke of York -kilpailua Skotlannissa ja omien pelien jälkeen menin tsemppaamaan Veijalaisen Miroa, joka pelas kärkisijoista. Värjöttelin sateessa, ku eräs mies pyys mut sitten sateenvarjonsa alle. Juteltiin siinä mukavia 10-15min ja lähdin sitten seuraamaan Miron pelejä takaysille. Sitten kävi ilmi, että tämä mies oliki prinssi Andrew, Harryn ja Williamin setä. Ku palasin klubitalolle niin hieman ehkä hävetti nähdä prinssi uudestaan. Muut kätteli, kumarsi, niiaasi ja puhuttelivat ”the royal highnessina”. Mie luulin, että se oli yks järjestäjistä.. Prinssi Andrew alko kuitenki onneks hihittää ku näki mut ja kävi halaamassakin. On ollu lohduttavaa kuulla, etten oo ollu ainoa jolle tämä sama on tapahtunu tuossa samassa kisassa. (Duke of York = Prinssi Andrew)

Tilanteesta on kuvaki, joka mulle on lähetetty myöhemmin. Olin just pyytämässä prinssiä pitämään mun paitaa, joka pursottaa tuolta takin alta, mutta Laakkosen Reetta tuli onneks siihen ja pyysin sitten sitä. 🙂 Pistin sen nyt hetkeks profiilikuvaks facebookkiin

http://www.facebook.com/profile.php?cropsuccess&id=653345155#!/profile.php?id=653345155

 

Klarat vappenit sitten vaa kaikille!

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*